18:00

Referat: Flemingsbergs IK - Trångsunds IF

Kvällsmatcher är inte vår grej...
Vi möter ett starkt Flempen i Visättra hallen.
Matchen börjar i ett högt tempo men med inga skott på mål från vardera sida. Det är intensivt spel över hela plan utom framför mål. Vi har för lite press säger coach och laget ökar men ingen utdelning. Flempans försvarsspel är mycket bra och deras målis tar allt, hon är fenomenal. Halvvägs in i första tar Flempan ledningen genom ett kontringsmål. Vi utjämnar genom ett underbart mål på inlägg. Wilma blir skadad och vi går ner på 3 backar. Perioden slutar 1-1 med 4-16 i skott.
Andra period inleder Flempan med hårt tryck mot vårat mål men arbetar oss in i perioden och tar över mer och mer utav puckinnehavet. Våra backar tröttnar något och bitvis faller försvarspelet ihop. Vi släpper in motståndarna i egen zon och Flempan tar ledningen i mitten på perioden. Efter timeout i slutet på preioden tar vi ut målis och öser puck på motståndarkassen men får ingen utdelning.
Matchen slutar 2-1 med 11-28 i skott.